Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Hotels Eindhoven Centrum

Hotels Eindhoven Centrum
Eindhoven centrum is hip, modern en vraagt om ontdekt te worden! De stad bruist van de energie en biedt tal van bezienswaardigheden op het gebied van technologie, sport en design. Eindhoven durft te experimenteren en krijgt in toenemende mate een internationaal karakter. Ervaar Eindhoven centrum zelf en bezoek de stad of één van de vele festivals of evenementen in Eindhoven. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Dutch Design Week, het eigentijdse lichtkunstfestival Glow of het Fijne Feestdagen Festival. Het centrum is uitgebreid, overzichtelijke en goed bereikbaar.

Eindhoven centrum ontdekken

Het levendige centrum van Eindhoven kent ontelbaar veel leuke cafés, terrassen en restaurants. Daarnaast is Eindhoven bekend vanwege het bruisende uitgaansleven en één van de langste stapstraten van Nederland, het Stratumseind. Hier komen mensen vanuit het gehele land. Het eveneens bekende Wilhelminaplein en de populaire Bergen vormen een trendy uitgaansgebied met goede en unieke horeca. Deze uitgaansgelegenheden zijn vooral geliefd bij de 30 plussers.

Houdt u van shoppen dan heeft u naast de grote internationale ketens, zoals Primark, Zara en H&M en de bekende Nederlandse warenhuizen, eveneens veel unieke boetieks en bijzondere speciaalzaken. Waar u ook naar op zoek bent, in Eindhoven centrum slaagt u zeker! De Heuvel Galerie en het Piazza Center zijn moderne, overdekte winkelcentra in Eindhoven centrum waar u een diversiteit aan winkels treft.

Om de dag af te sluiten kunt u in Eindhoven centrum heerlijk eten. Het niveau van de eetgelegenheden in het centrum is erg hoog met maar liefst twee Michelin-sterrenrestaurants: Avant-Garde van Groeninge in het Philips Stadion en Wiesen op de Kleine Berg.

Alle reden dus om Eindhoven centrum te gaan ontdekken!

Hotels Eindhoven centrum

In het centrum van Eindhoven zijn diverse hotels met verschillende faciliteiten en overnachtingsmogelijkheden. Van eenvoudige Bed & Breakfast (B&B) hotels tot zeer luxe 5-sterren hotels. Aan de rechterzijde vindt u een compleet overzicht met alle hotels in Eindhoven centrum.