Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Inntel Hotels Art Eindhoven 4 sterren

Inntel Hotels Art Eindhoven
Van Philips fabriek tot schitterend Art hotel. Inntel Hotels Art Eindhoven is een uniek hotel, centraal gelegen in het bruisende centrum van Eindhoven. Inntel Hotels Art Eindhoven is deels gevestigd in de monumentale Philips Lichttoren uit 1909.

De 227 kamers en suites zijn allemaal individueel ontworpen en hebben een eigentijdse inrichting. De hotelkamers zijn ruim van opzet en voorzien van alle belangrijke faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Het hotel beschikt daarnaast over een eigen restaurant met open keuken, een gezellige bar en gratis WiFi in het hele hotel.

Op loopafstand van het hotel vindt u vele leuke restaurants, winkels, art galeries en musea. Maar ook het centraal station, het Philips Stadion en Strijp-S liggen om de hoek. Beleef Eindhoven vanuit het hart en kom overnachten in het Inntel Hotels Art Eindhoven.

Reserveer Inntel Hotels Art Eindhoven

Uw verblijf in Eindhoven begint met een overnachting in Inntel Hotels Art Eindhoven. Wilt u een overnachting boeken? Reserveer eenvoudig en snel online uw hotelkamer. Hieronder vindt u een overzicht alle aanbieders van Inntel Hotels Art Eindhoven.

 

Booking.com   Expedia.nl   Hotels.com   Hotels.nl   Hotelspecials.nl