Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Sandton Eindhoven Centre 3 sterren

Sandton Eindhoven Centre
Sandton Eindhoven Centre is een comfortabel en luxe hotel in het centrum van Eindhoven. Het hotel is prima ingericht voor een dag in de stad of een zakelijke bijeenkomst.

Het hotel beschikt over 75 kamers, een sfeervolle lounge, gratis WiFi, een eigen parkeergarage en een fietsverhuur. Elke ochtend krijgt u als gast een gratis kopje koffie of thee. Daarnaast kunt u in Sandton Eindhoven Centre in de middag en avond terecht voor een Italiaanse lunch of diner.

Voor de gasten welke goed voor de dag willen komen beschikt dit hotel tevens over een eigen kapsalon. Door de centrale ligging aan de Stratumsedijk in Eindhoven liggen alle bezienswaardigheden, restaurants, cafes en winkels binnen handbereik.

Reserveer Sandton Eindhoven Centre

Uw verblijf in Eindhoven begint met een overnachting in Sandton Eindhoven Centre. Wilt u een overnachting boeken? Reserveer eenvoudig en snel online uw hotelkamer. Hieronder vindt u een overzicht alle aanbieders van Sandton Eindhoven Centre.

 

Booking.com   Expedia.nl   Hotels.com   Hotels.nl   Hotelspecials.nl