Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Boutique Hotel Lumiere Eindhoven 3 sterren

Boutique Hotel Lumiere Eindhoven
Geniet van het stadse leven en kom overnachten in Boutique Hotel Lumière, gelegen in hartje centrum tussen de luxueuze winkels aan de “Hooghuisstraat”.

Een intieme design hotel waar u in alle kamers bent omgeven met al het comfort wat u mag verwachten van een luxe stadshotel. Zo zijn alle hotelkamers standaard uitgerust met airconditioning, een flatscreen-tv, een dvd-speler, thee- en koffiefaciliteiten en een koelkast met mineraalwater.

In de directe omgeving van Boutique Hotel Lumière vindt u heerlijke restaurants, prachtige panden en volop uitgaansmogelijkheden. Het hotel is gelegen op loopafstand van het Van Abbemuseum, Muziekgebouw Frits Philips, het Philips Museum en het Parktheater.

Daarnaast is Eindhoven een heerlijke winkelstad waar u oneindig kunt shoppen. De stad beschikt over de meeste grote internationale winkelketens, een prachtige Bijenkorf, de luxe overdekte Heuvelgalerij en een nieuwe Primark. Dit alles op loopafstand van Boutique Hotel Lumière. Direct naast het hotel liggen “de Bergen” een sfeervol gebied met vele leuke authentieke winkels en volop gezellige restaurants.

Reserveer Boutique Hotel Lumiere Eindhoven

Uw verblijf in Eindhoven begint met een overnachting in Boutique Hotel Lumiere Eindhoven. Wilt u een overnachting boeken? Reserveer eenvoudig en snel online uw hotelkamer. Hieronder vindt u een overzicht alle aanbieders van Boutique Hotel Lumiere Eindhoven.

 

Booking.com   Expedia.nl   Hotels.com   Hotels.nl   Hotelspecials.nl