Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Van der Valk Hotel Eindhoven 4 sterren

Van der Valk Hotel Eindhoven
Van der Valk Hotel Eindhoven is direct gelegen naast de randweg A2/N2 van Eindhoven op slechts 5 minuten rijden van het stadscentrum van Eindhoven. Vanuit dit hotel is de nabij gelegen High Tech Campus Eindhoven eenvoudig binnen enkele minuten te bereiken.

Van der Valk Hotel Eindhoven biedt de hotelgasten gratis parkeergelegenheid, gratis WiFi en een uitgebreid sportcentrum met een binnenzwembad, fitnessfaciliteiten en buitentennisbanen. Daarnaast zijn in dit hotel 3 restaurants, verschillende bars en een vestiging van Jack’s Casino gevestigd.

De hotelkamers zijn modern ingericht en de meeste beschikken over grote ramen, een balkon of een patio. De meest luxe kamers hebben een ruim zitgedeelte en een eigen bubbelbad.

Van der Valk Hotel Eindhoven is gelegen naast de Genneper Parken, een veelzijdig sport- en recreatiegebied aan de rand van Eindhoven. Het vliegveld, Eindhoven Airport, is gelegen op slechts 10 minuten rijden.

Bezoekt u Eindhoven voor zaken of een (korte) vakantie, het Van der Valk Hotel Eindhoven is wellicht het meest complete hotel van Eindhoven.

Reserveer Van der Valk Hotel Eindhoven

Uw verblijf in Eindhoven begint met een overnachting in Van der Valk Hotel Eindhoven. Wilt u een overnachting boeken? Reserveer eenvoudig en snel online uw hotelkamer. Hieronder vindt u een overzicht alle aanbieders van Van der Valk Hotel Eindhoven.

 

Booking.com   Expedia.nl   Hotels.com   Hotels.nl   Hotelspecials.nl