Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Pullman Eindhoven Cocagne 4 sterren

Pullman Eindhoven Cocagne
Het Pullman Eindhoven Cocagne is een 4-sterrenhotel in het centrum van Eindhoven. Het hotel ligt op slechts 500 meter van het centraal station en biedt gratis WiFi en een ruime privéparkeergelegenheid. De Fit- & Spalounge van het hotel is uitgerust met de nieuwste fitnessapparatuur, een Finse sauna, een infraroodsauna, een zwembad en een sfeervolle lounge op te relaxen.

De moderne hotelkamers van het Pullman Eindhoven Cocagne zijn voorzien van een minibar, kluis, satelliet-tv, een bureau en koffie- en theefaciliteiten.

Pullman Eindhoven Cocagne heeft tevens een eigen restaurant, genaamd Vestdijk 47. Hier worden dagelijks nieuwe, Franse gerechten gecombineert met klassieke kookstijlen. U kunt hier echter ook genieten van een drankje in de informele en stijlvolle ambiance van Bar 47. Houdt u trouwens van shoppen? Het luxe overdekte winkelcentrum De Heuvel is direct gelegen tegenover het hotel en biedt u een diversiteit aan winkels.

Overnachten in Eindhoven? U bent van harte welkom bij Pullman Eindhoven Cocagne.

Reserveer Pullman Eindhoven Cocagne

Uw verblijf in Eindhoven begint met een overnachting in Pullman Eindhoven Cocagne. Wilt u een overnachting boeken? Reserveer eenvoudig en snel online uw hotelkamer. Hieronder vindt u een overzicht alle aanbieders van Pullman Eindhoven Cocagne.

 

Booking.com   Expedia.nl   Hotels.com   Hotels.nl   Hotelspecials.nl