Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Crown Inn Eindhoven 3 sterren

Crown Inn Eindhoven
Crown Inn is centraal gelegen in het hart van de vijfde stad van Nederland. Zowel de zakelijke als particuliere gasten zijn van harte welkom. Crown Inn Eindhoven staat voor rust, comfort én een persoonlijke benadering. Dit alles in een huiselijke omgeving waar u kunt genieten van de echte Brabantse gezelligheid.

Crown Inn is gelegen aan de gezellige en sfeervolle Markt midden in het centrum. Vele restaurants, winkels en bezienswaardigheden liggen binnen handbereik. Het hotel ligt op slechts 2 minuten lopen van het centraal station.

De kamers van Crown Inn Eindhoven zijn voorzien van airconditioning, WiFi, een flatscreen-tv, een kluisje, thee- en koffiefaciliteiten en een mini-bar.

Reserveer Crown Inn Eindhoven

Uw verblijf in Eindhoven begint met een overnachting in Crown Inn Eindhoven. Wilt u een overnachting boeken? Reserveer eenvoudig en snel online uw hotelkamer. Hieronder vindt u een overzicht alle aanbieders van Crown Inn Eindhoven.

 

Booking.com   Expedia.nl   Hotels.com   Hotels.nl   Hotelspecials.nl