Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Hampshire Hotel Crown Eindhoven 4 sterren

Hampshire Hotel Crown Eindhoven
Hampshire Hotel Crown Eindhoven met liefst 135 kamers ligt midden in het bruisende stadscentrum. Direct om de hoek zijn vele restaurants, trendy cafés en diverse uitgaansgelegenheden.

Het centraal station ligt op korte afstand. In slechts enkele minuten lopen bent u bij het Beursgebouw, het Muziekcentrum Frits Philips, het PSV-stadion of het Van Abbe Museum. De lichtstad heeft u op het gebied van kunst, cultuur en design veel te bieden.

Als gast van Hampshire Hotel Crown Eindhoven beschikt u over een ruime fitnessruimte, gratis WiFi en een 24-uursreceptie. Daarnaast zijn de kamers uitgerust met airconditioning, een flatscreen-tv, een minibar en een bureau. Elke ochtend wordt er een luxe ontbijt geserveerd met diverse warme gerechten.

Zowel voor de zakelijke als particuliere gasten een uitstekend hotel voor uw bezoek aan Eindhoven.

Reserveer Hampshire Hotel Crown Eindhoven

Uw verblijf in Eindhoven begint met een overnachting in Hampshire Hotel Crown Eindhoven. Wilt u een overnachting boeken? Reserveer eenvoudig en snel online uw hotelkamer. Hieronder vindt u een overzicht alle aanbieders van Hampshire Hotel Crown Eindhoven.

 

Booking.com   Expedia.nl   Hotels.com   Hotels.nl   Hotelspecials.nl