Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Holiday Inn Eindhoven 4 sterren

Holiday Inn Eindhoven
Holiday Inn Eindhoven is een zeer luxe en modern 4-sterren hotel direct gelegen tegenover het centraal station van Eindhoven. Door de gunstige liggeng is het hotel zowel met het eigen als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanaf het hotel bent u in korte tijd in het bruisende stadscentrum of op Strijp-S.

De 206 hotelkamers zijn ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. Naast een groot bureau, koffie- en theefaciliteiten, een kluisje, een strijkplank en strijkbout, beschikt uw kamer ook over een flatscreen TV met een zeer uitgebreid pakket aan nationale en internationale televisiezenders. Daarnaast zijn de bedden van top kwaliteit met tevens de keuze uit verschillende kussens voor een optimale nachtrust.

Onder het Holiday Inn Eindhoven vindt u Brasserie FLO waar gastronomische Franse gerechten geserveerd worden. Kortom; het Holiday Inn Eindhoven is het ideale hotel voor uw verblijf in Eindhoven.

Reserveer Holiday Inn Eindhoven

Uw verblijf in Eindhoven begint met een overnachting in Holiday Inn Eindhoven. Wilt u een overnachting boeken? Reserveer eenvoudig en snel online uw hotelkamer. Hieronder vindt u een overzicht alle aanbieders van Holiday Inn Eindhoven.

 

Booking.com   Expedia.nl   Hotels.com   Hotels.nl   Hotelspecials.nl