Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Slapen Op Gennep Eindhoven

Slapen Op Gennep Eindhoven
Slapen op Gennep Eindhoven is overnachten op wellicht het mooiste plekje van Eindhoven. De rust van de natuur om u heen en de High Tech Campus Eindhoven op loopafstand. Slapen op Gennep Eindhoven biedt u alles voor een heerlijk verblijf.

Elke kamer is uitgerust met een televisie en beschikt over gratis wifi. De badkamer is uitgerust met een bad of douche en diverse toiletartikelen. Daarnaast zijn er diverse ontspanningsmogelijkheden in de directe omgeving.

Het ontbijt bij Slapen op Gennep wordt standaard elke ochtend op uw eigen kamer geserveerd. Daarnaast kunt u zelf maaltijden bereiden in uw eigen keuken.

De High Tech Campus Eindhoven ligt op slechts 500 meter en het centrum van Eindhoven op slechts 5 minuten rijden. Kortom; Slapen op Gennep Eindhoven staat garant voor rust en ontspanning in een groene omgeving met alle belangrijke stedelijke faciliteiten binnen handbereik.

Reserveer Slapen Op Gennep Eindhoven

Uw verblijf in Eindhoven begint met een overnachting in Slapen Op Gennep Eindhoven. Wilt u een overnachting boeken? Reserveer eenvoudig en snel online uw hotelkamer. Hieronder vindt u een overzicht alle aanbieders van Slapen Op Gennep Eindhoven.

 

Booking.com   Expedia.nl   Hotels.com   Hotels.nl   Hotelspecials.nl