Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Boutique Hotel Glow Eindhoven 3 sterren

Boutique Hotel Glow Eindhoven
Boutique Hotel Glow Eindhoven is gelegen in het centrum van Eindhoven. Het is een modern en eigentijds boutique hotel met 40 zeer compleet uitgeruste kamers. De gezellige sfeer in combinatie met de vriendelijke en bevlogen gastheren en dames zullen ervoor zorgen dat u zich thuis voelt.

De kamers van Boutique Hotel Glow Eindhoven hebben een design-inrichting en zijn voorzien van smart-TV, WiFi, airconditioning, een kluisje en een moderne badkamer met een douche en luxe fairtrade-toiletartikelen.

Het hotel ligt op 5 minuten lopen van het centraal station. In de direct omgeving van Boutique Hotel Glow Eindhoven zijn diverse bars en restaurants. Hier kunt u heerlijk ontspannen, tot in de late uurtjes borrelen of bijvoorbeeld een gokje wagen in het casino. Ook wanneer u van shoppen houdt is dit hotel de perfecte uitvalsbasis.

Reserveer Boutique Hotel Glow Eindhoven

Uw verblijf in Eindhoven begint met een overnachting in Boutique Hotel Glow Eindhoven. Wilt u een overnachting boeken? Reserveer eenvoudig en snel online uw hotelkamer. Hieronder vindt u een overzicht alle aanbieders van Boutique Hotel Glow Eindhoven.

 

Booking.com   Expedia.nl   Hotels.com   Hotels.nl   Hotelspecials.nl