Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Park Plaza Eindhoven 4 sterren

Park Plaza Eindhoven
Park Plaza Eindhoven is een 4-sterrenhotel in het centrum van Eindhoven. Het hotel beschikt over een restaurant, een binnenzwembad, eigen parkeergelegenheid en gratis WiFi.

De hotelkamers van Park Plaza Eindhoven zijn voorzien van airconditioning, smart-TV met vele internationale kanalen, een bureau, koelkast en thee- en koffiefaciliteiten. Door de centrale ligging in het centrum van Eindhoven zijn de vele bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld het Van Abbemuseum of het Philips Museum binnen handbereik.

Het restaurant van Park Plaza Eindhoven biedt heerlijke Kantonese gerechten, traditionele Chinese dim sum en Japanse teppanyaki. Daarnaast beschikt het hotel over de E!lite Lounge. Hier worden in een informele omgeving met een gezellige open haard drankjes en (kleine) maaltijden geserveerd. Tot slot kunt u als gast in dit hotel gratis gebruikmaken van de fitnessfaciliteiten en de sauna.

Reserveer Park Plaza Eindhoven

Uw verblijf in Eindhoven begint met een overnachting in Park Plaza Eindhoven. Wilt u een overnachting boeken? Reserveer eenvoudig en snel online uw hotelkamer. Hieronder vindt u een overzicht alle aanbieders van Park Plaza Eindhoven.

 

Booking.com   Expedia.nl   Hotels.com   Hotels.nl   Hotelspecials.nl