Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Blue Collar Hotel Eindhoven

Blue Collar Hotel Eindhoven
In het hart van Strijp-S in Eindhoven is het Blue Collar Hotel Eindhoven gelegen. Dit hotel is gehuisvest in het Klokgebouw, een voormalige Philips-fabriek uit 1928. Het hotel is robuust, ruimtelijk en industrieel qua design. Het karakteristiek van het hotel is dat de industriele look van weleer is behouden. In het Blue Collar Hotel Eindhoven zijn tal van oude fabriekselementen terug te vinden.

Een eigentijds en eigenzinnig hotel met laagdrempelig, levendig en een stoer karakter. Belevenis en gastvrijheid staat bij het Blue Collar Hotel Eindhoven voorop. Het hotel ligt eveneens op slechts 1 km van het centrum van Eindhoven.

Alle hotelkamers zijn voorzien van airconditioning, een tv en een eigen badkamer met een douche en gratis toiletartikelen.

Het Blue Collar Hotel Eindhoven heeft een restaurant waar u kunt genieten van tapas gerechten of heerlijk kunt lunchen. Daarnaast is er eveneens een à-la-carterestaurant met meerdere verfijnde gerechten. U kunt in het hotel ook 24-uur terecht in de industriële bar voor een drankje.

Reserveer Blue Collar Hotel Eindhoven

Uw verblijf in Eindhoven begint met een overnachting in Blue Collar Hotel Eindhoven. Wilt u een overnachting boeken? Reserveer eenvoudig en snel online uw hotelkamer. Hieronder vindt u een overzicht alle aanbieders van Blue Collar Hotel Eindhoven.

 

Booking.com   Expedia.nl   Hotels.com   Hotels.nl   Hotelspecials.nl