Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Hotels Strijp-S

Hotels Strijp-S
Nieuwsgierig naar industriële architectuur of het hergebruik van oude gebouwen? Kom dan eens naar Strijp-S in Eindhoven. Strijp-S is het voormalig bedrijventerrein van Philips en is ongeveer 27 hectare groot.

De omgeving kent een rijke historie en is de laatste jaren van gesloten fabrieksomgeving getransformeerd naar een bruisend woon-, werk- en feestgebied met nog vele nostalgisch kenmerken. Bekende gebouwen zoals het Klokgebouw, het Veemgebouw, de Hoge Rug en Natlab zijn allemaal gelegen op Strijp-S.

Strijp-S ontdekken

Strijp-S is gelegen in het hart van Eindhoven en daarmee onderdeel van het bruisende centrum van Eindhoven. Bij uw bezoek aan Eindhoven kunnen beide prima gecombineerd worden. Wel is het aan te bevelen u van te voren goed in te lezen over de evenementen op Strijp-S. Evenementen zoals The Dutch Design Week, Glow, FeelGood Market of STRP Biënnale geven uw bezoek een extra beleving en hierbij zijn tijdens deze evenementen alle genoemde gebouwen veelal toegankelijk.

Hotels Strijp-S

Door de opkomst van Strijp-S als bruisend woon-, werk- en feestgebied was er in toenemende behoefte aan overnachtingsmogelijkheden. Het bekendste hotel en tot nu toe enigste hotel is het Blue Collar Hotel welke is gevestigd in het Klokgebouw. Er zijn echter op Strijp-S diverse (toekomst) plannen voor een waar ‘Philips Hotel’ en zelfs een ‘Bowling Hotel en Suite’.

Alle reden dus om Strijp-S eens te gaan ontdekken! Meer informatie over het Blue Collar Hotel of hier direct een hotelkamer boeken. Vergelijk alle aanbieders van Blue Collar Hotel én boek uw overnachting eenvoudig online!