Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Hotels High Tech Campus

Hotels High Tech Campus
De High Tech Campus Eindhoven is de op technologie gerichte campus aan de rand van Eindhoven, langs de A2. Dit innovatieve stukje bedrijventerrein in Eindhoven is liefst 100 hectare groot en er werken inmiddels ruim 10.000 mensen. De High Tech Campus wordt ook wel de Silicon Valley van Nederland genoemd.

Deze van oorsprong door Philips oprichtten technologie campus, kent inmiddels een veelvoud aan bedrijven. Hierdoor is de High Tech Campus een cluster van technologische en wetenschappelijke onderzoeks, ontwikkelings, proces- en productiebedrijven.

Faciliteiten High Tech Campus

Naast de technologie bedrijven zijn op het terrein onder andere enkele restaurants, sportfaciliteiten, winkels, een supermarkt en een kapperszaak gevestigd. Bekende ketens zoals Starbucks en Subway zijn eveneens op de High Tech Campus gevestigd. Deze bedrijven faciliteren de vele buitenlandse medewerkers in hun dagelijkse behoeftes.

De High Tech Campus is in Nederland dus het middelpunt van alle technologische ontwikkelingen en neemt ook wereldwijd een prominenten plaats in. Zodoende zijn er meer dan 40 (internationale) bedrijven en technische instituten gevestigd die gezamenlijk onderzoek naar uiteenlopende ontwikkelingen doen.

Hotels High Tech Campus

Door de groei van de High Tech Campus en komst van vele, al dan niet tijdelijke, binnenlandse en buitenlandse werknemers is er in toenemende mate behoefte aan overnachtingsmogelijkheden. Nabij de High Tech Campus zijn 2 hotels. Het grote concern Hotel Van Der Valk op nog geen 3 kilometer afstand en het kleinere en intiemere Slapen Op Gennep op slechts 1,5 kilometer. Vanaf het in het groen gelegen Slapen Op Gennep kunt u zelfs binnen 10 minuten naar de High Tech Campus lopen. Hotel Van Der Valk biedt daarentegen meer faciliteiten zoals onder andere een zwembad, fietsverhuur en een Jack’s Casino.